+1 800 256 3608 (toll-free in North America) or +49 7531 90 60 10| service@combit.com

Formatted Text


(Guest) #1

We have had a number of instances where Label templates that include formatted text will simply not print the formatted text at all. When the the label (which we use as a letter) is printed the text in the formatted text object does not appear at all. But it looks normal in the designer itself…

Has anyone else seen this? Is there a known fix for it?

Regan
Real Business Applications Ltd


(Guest) #2

Hi Regan,

There could be several reasons:

  • the object has an appearance condition that fails

  • the layer that the object is assigned to has an appearance condition
    that fails

  • the text contains an expression or variable that is not parseable

  • an element of the text formula has a NULL value

Is it reproducable? Look at the LOG - can you see anything unusual?

Paulchen

“Regan Cawkwell” <regan@rbau…> wrote in message
news:2686192420091421@combit.net

We have had a number of instances where Label templates that include
formatted text will simply not print the formatted text at all.
When the the label (which we use as a letter) is printed the text in
the formatted text object does not appear at all. But it looks
normal in the designer itself…

Has anyone else seen this? Is there a known fix for it?

Regan
Real Business Applications Ltd


(Guest) #3

Hi Paul

Paul Schmidt wrote:

There could be several reasons:

  • the object has an appearance condition that fails

There is no appearance condition in some of our templates and it still does not show.

  • the layer that the object is assigned to has an appearance condition
    that fails

We don’t use layers… Or more correctly, we use the default layer.

  • the text contains an expression or variable that is not parseable

  • an element of the text formula has a NULL value

Is it reproducable? Look at the LOG - can you see anything unusual?

It is reproducable and I haven’t looked at the LOG yet.

Good idea though! Thanks.

Regan

Paulchen

“Regan Cawkwell” <regan@rbau…> wrote in message
news:2686192420091421@combit.net

We have had a number of instances where Label templates that include
formatted text will simply not print the formatted text at all.
When the the label (which we use as a letter) is printed the text in
the formatted text object does not appear at all. But it looks
normal in the designer itself…

Has anyone else seen this? Is there a known fix for it?

Regan
Real Business Applications Ltd


(Guest) #4

Hi,

Check pagebreak is to false

We have had a number of instances where Label templates that include formatted text will simply not print the formatted text at all. When the the label (which we use as a letter) is printed the text in the formatted text object does not appear at all. But it looks normal in the designer itself…

Has anyone else seen this? Is there a known fix for it?

Regan
Real Business Applications Ltd