+1 800 256 3608 (toll-free in North America) or +49 7531 90 60 10| service@combit.com

LL18 Unable to create table of contents


(Guest) #1

Hello,

I follow the instructions as in “Page layout\Report sections\Table of contents and index” by the letter.
I can enter a filename for the file, and click on create, but no file is created.
This is for the TOC as for the IDX.

As a filname i choose: ProjectPath$() + “JaarRekening.toc”
Some items in the project have values in “index level” and “Table of contents level”

I have LL18 Sp3 installed.
I also tryed this in LL16 and LL17, but no results.

What am i missing?

Regards,
Jack Duijf


(Guest) #2

Dear Jack,
thank you for your post.

Is it possible to send an step by step description what you exactly do (may be with screenshots)?
Because on my site it is working well, the steps are:
-Go to report sections
-choose Table of contents
-on right site (FileName) write an filename
-click on the “…” button
Next Dialog (title “Project”)
-mark “create a new project”
-click “ok”
-if you want to use template click “yes”

Kind regards

Erdal Alacali
Technical Support
combit GmbH


(Guest) #3

Hello Erdal,

I created a word document with the screenshots.
Where should is send this to?

Regards,
Jack Duijf


(Guest) #4

Dear Jack,
thank you for your post.

Sorry you can only put the screens inide the post. Use the [quote][img][/quote] tag.
Kind regards

Erdal Alacali
Technical Support
combit GmbH


(Guest) #5

Hello Erdal,

It took some time before i knew how to put inmages here…


I][/url] change the filename to “Jaarrekening.toc”

When][/url] click on OK, there is NO question like "Do you want to use the default template "
Then I return to the initial screen

I][/url] can repeat this action as many times I like, but never a TOC or IDX file is created.

Am i missing something?

Regards,
Jack Duijf


(Guest) #6

Dear Jack,
thank you for your post.

I can not reproduce the behavior. For me, the query is as desired and then opens the designer.
Can you reproduce the behavior with our sample application (lldemo32.exe)?
If so, I would please you to install the latest service pack and test the behavior whether is still reproduceable.

If the problem still occurs after that, I would please you to open a regular support case that enables us to get more informations (logfile, sample etc.) from you.
Go to Support-center:
[url=http://www.combit.net/en/login.aspx?returnurl=/en/support-center

Kind][/url] regards

Erdal Alacali
Technical Support
combit GmbH


(Guest) #7

Hello Erdal,

The sample lldemo32.exe application works ok.
I have installed servicepack 3.

However, I tried the Alaska Xbase++ samples as provided in the programable Samples and declarations.
To my supprise i am also UNABLE to create a TOC with the sample programs.

I got the impression i need some extra settings or files before i can create a TOC layout.
Or is this a Xbase++ issue?

Regards,
Jack Duijf